Sellingen eenvoudig langs Amboina

Sellingen kende weinig moeite met Amboina en won met duidelijke cijfers.

Sellingen heeft in eigen huis met duidelijke cijfers gewonnen van laagvlieger Amboina: 4-0. Met de zege blijven de Sellingers mee doen in de subtop voor een plek die aan het einde van het seizoen recht geeft op nacompetitie.

In de eerste helft opende Sellingen na een twintigtal minuten spelen de score. Bjorn de Roo was de maker van de 1-0. Nog net voor de pauze verdubbelde de thuisploeg de score via Corne Prins: 2-0.

Ook na rust bleef Sellingen de bovenliggende partij. Een kwartier voor tijd vond de thuisploeg opnieuw het net. Prins zorgde met zijn tweede van de middag voor de 3-0. Machiel Buining gaf de zege nog wat meer glans en bepaalde de eindstand op 4-0.