Titan lijdt dure nederlaag bij Bargeres

Titan verloor van Bargeres en kan de titelaspiraties voorlopig uit het hoofd zetten.

Titan is opnieuw verder achterop geraakt in de titelrace. In en tegen het in vorm verkerende Bargers werd met 4-1 verloren. Daardoor lijken de titelaspiraties voor Titan dit seizoen zo goed als zeker in de ijskast te kunnen.

Vorige week verspeelde Titan thuis tegen KSC al twee dure punten en ook deze zondag ging het dus mis in Bargeres. De Titanen begonnen nog wel goed aan de wedstrijd en kwamen na een kwartier spelen op een 0-1 voorsprong via Harm Jan Moesker. De snelle treffer kreeg geen goed vervolg. Vlak voor rust kwam de thuisploeg langszij via Stan Meije.

In de tweede helft kwam Bargeres een kleine twintig minuten voor tijd op een 2-1 voorsprong via Casper Dorgelo. Een vijftal minuten later stond ook de 3-1 op het scorebord na een eigen doelpunt en was het pleit beslecht. In de slotminuten bepaalde Dorgelo de eindstand op 4-1.