Jaap Sikkema nieuwe hoofdtrainer Gieterveen

Gieterveen heeft voor het seizoen 2019/2020 een nieuwe hoofdtrainer gevonden.

Met ingang van het seizoen 2019/2020 is de uit Beerta afkomstige Jaap Sikkema hoofdtrainer van vv Gieterveen.

De voetbalvereniging uit zijn woonplaats is voor Sikkema een rode draad. Sikkema speelde ruim 16 seizoenen in de hoofdmacht van de groenhemden uit het Oldambt. In al deze seizoenen wist Sikkema het aanvoerderschap te bereiken, maar de voormalig doelman scoorde nooit. Momenteel is Sikkema trainer van het vrouwenteam bij SV THOS en trainer van de JO 15-1 van de gezamenlijke jeugdopleiding van THOS en BNC, BTC.

Het bestuur van vv Gieterveen is er van overtuigd dat het met Sikkema een waardige vervanger heeft binnengehaald voor Jordi Nijgh, die naar 3 jaar trainerschap op de Hoogkaamp, zijn carriere voortzet bij 3e klasser vv Weerdinge.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Fijne Feestdagen

FC Kanaalstreek wenst iedereen fijne feestdagen.

Pinksterjeugdtoernooi Nieuw Buinen ter ziele

Op haar website maakt v.v. Nieuw Buinen bekend dat het Pinksterjeugdtoernooi van 2016 de ...