Jaap Sikkema nieuwe hoofdtrainer Gieterveen

Gieterveen heeft voor het seizoen 2019/2020 een nieuwe hoofdtrainer gevonden.

Met ingang van het seizoen 2019/2020 is de uit Beerta afkomstige Jaap Sikkema hoofdtrainer van vv Gieterveen.

De voetbalvereniging uit zijn woonplaats is voor Sikkema een rode draad. Sikkema speelde ruim 16 seizoenen in de hoofdmacht van de groenhemden uit het Oldambt. In al deze seizoenen wist Sikkema het aanvoerderschap te bereiken, maar de voormalig doelman scoorde nooit. Momenteel is Sikkema trainer van het vrouwenteam bij SV THOS en trainer van de JO 15-1 van de gezamenlijke jeugdopleiding van THOS en BNC, BTC.

Het bestuur van vv Gieterveen is er van overtuigd dat het met Sikkema een waardige vervanger heeft binnengehaald voor Jordi Nijgh, die naar 3 jaar trainerschap op de Hoogkaamp, zijn carriere voortzet bij 3e klasser vv Weerdinge.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Nieuw Buinen – WVV moet worden overgespeeld

De wedstrijd tussen Nieuw Buinen en WVV moet worden overgespeeld.

Derbyvoetbal in beeld gevangen

De slotfase van de eerste helft van Stadskanaal – Musselkanaal was er één zoals ...

Transfertalk: Deadline Day

Overzicht van de transfermutaties in de Kanaalstreek.