Gieten geeft voorsprong uit handen tegen SVZ

Gieten kon een 0-2 voorsprong niet vasthouden en verloor uiteindelijk van SVZ.

Gieten heeft de uitwedstrijd bij SVZ met 3-2 verloren. De Gietenaren namen een 0-2 voorspong, maar konden deze niet vasthouden. In de tweede helft na een 1-2 ruststand kreeg het in een tijdsbestek van een paar minuten twee treffers om de oren. Die klap kwam Gieten niet meer te boven, waardoor het met een 3-2 nederlaag van het veld stapte.

In het eerste half uur werd er door beide partijen niet gescoord, waarna de bezoekers de score openden via Bas Alting. Vijf minuten voor de pauze verdubbelde Gieten de marge na 0-2, maar op slag van rust moest het nog een tegentreffer incasseren.

Dat gaf SVZ  de nodige moed voor de tweede helft en dat bleek later dus ook zo te zijn. Eerst tekende Johnno Hingstman voor de gelijkmaker, waarna Lennart Hendriks uiteindelijk voor de winnende treffer zorgde. Gieten blijft door de nederlaag in de middenmoot staan van de zondag 3e klasse C.