Ondanks een rode kaart kon Titan de overwinning tegen Wijster over de streep trekken.

Titan heeft de uitwedstrijd bij Wijster weten te winnen. Daarmee herstelde het zich enigszins van de teleurstellende resultaten van de afgelopen weken. Bij rust leidde Titan met 0-1, waarna het vroeg in de tweede helft tegen een rode kaart aanliep. Desondanks scoorde Titan nogmaals en won het uiteindelijk met 0-2.

De afgelopen twee wedstrijden werden niet gewonnen en dus was het zaak voor Titan om weer eens te winnen. In de eerste helft duurde het lang voordat er gescoord werd, maar vlak voor de pauze brak Remco Moorman de ban: 0-1.

Toen Klaas Anne Postmus al snel met rood moest inrukken na de pauze leek het nog een moeilijke middag te gaan worden voor de Titanen. Jos Smit zorgde echter een kwartier voor tijd voor de beslissende 0-2, waarna Titan Wijster niet meer liet terugkomen. Titan blijft daardoor voorlopig 3e in de zondag 4e klasse E en moet hopen op een aantal misstappen van concurrenten Hodo en Pesse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Alteveer: geen spektakel, maar wel drie punten

Alteveer moest in de vierde speelronde thuis aantreden tegen Zuidlaarderveen. Voorzichtigheid was deze middag ...

Borger sluit aan bij top drie

Borger heeft afgelopen zaterdag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse D. Zelf won ...

Sellingen verliest van Berens

Enkele weken geleden al kon Sellingen een feestje vieren. De belangrijkste doelstelling van het ...