Ondanks een rode kaart kon Titan de overwinning tegen Wijster over de streep trekken.

Titan heeft de uitwedstrijd bij Wijster weten te winnen. Daarmee herstelde het zich enigszins van de teleurstellende resultaten van de afgelopen weken. Bij rust leidde Titan met 0-1, waarna het vroeg in de tweede helft tegen een rode kaart aanliep. Desondanks scoorde Titan nogmaals en won het uiteindelijk met 0-2.

De afgelopen twee wedstrijden werden niet gewonnen en dus was het zaak voor Titan om weer eens te winnen. In de eerste helft duurde het lang voordat er gescoord werd, maar vlak voor de pauze brak Remco Moorman de ban: 0-1.

Toen Klaas Anne Postmus al snel met rood moest inrukken na de pauze leek het nog een moeilijke middag te gaan worden voor de Titanen. Jos Smit zorgde echter een kwartier voor tijd voor de beslissende 0-2, waarna Titan Wijster niet meer liet terugkomen. Titan blijft daardoor voorlopig 3e in de zondag 4e klasse E en moet hopen op een aantal misstappen van concurrenten Hodo en Pesse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

VKW brengt Valthermond de eerste nederlaag toe

Onder applaus verlieten de VKW spelers het veld. De koploper was zojuist met 2-1 ...

Musselkanaal met zevenklapper langs CEC

Wie afgelopen zondag de uitslagen in de derde klasse C heeft gezien, zal raar ...

Borger is BSVV duidelijk de baas

Na lange tijd één van de grote titelkandidaten te zijn geweest, was Borger uiteindelijk ...