Voorbeschouwing inhaalronde zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat er een inhaalronde op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

Onstwedder Boys – Nieuw-Balinge

In alle opzichten een belangrijk inhaalduel voor Onstwedder Boys. De Boys kunnen zich zaterdag namelijk verzekeren van een plek in de nacompetitie. Bij winst is de tweede periodetitel namelijk een feit. Maar alleen bij winst, anders gaat de tweede periodetitel naar SJS. Daarnaast zal de ploeg uit Onstwedde ook moeten winnen om in het spoor te blijven van koploper Vitesse ’63. De achterstand is momenteel zeven punten, maar wel met twee wedstrijden minder gespeeld. Beide inhaalduels zullen dan ook gewonnen moeten worden. Eerst te beginnen aanstaande zaterdag tegen Nieuw-Balinge, dat nog speelt om handhaving. De Nieuw-Balingers staan net een puntje boven de veilige streep, maar zullen zich zo snel mogelijk willen veilig spelen. Onstwedder Boys zal zaterdag dan ook flink aan de bak moeten om aan het einde van de middag eventueel een klein feestje te kunnen vieren.

NWVV – DOS ’63

Met nog vijf wedstrijden te gaan liggen er nog altijd mogelijkheden voor NWVV voor een plek in de nacompetitie. De Nieuw-Weerdingers wonnen vorige week van FC Assen en verkleinden daardoor het gat naar nummer drie VVAK tot drie punten. Aanstaande zaterdag kan het op gelijke hoogte komen als het weet te winnen van DOS ’63. Een opgave die te doen moet zijn op papier, gezien DOS de hekkensluiter is van de zaterdag 5e klasse F. Weet NWVV te winnen dan is het helemaal weer volop in de race voor een plek in de nacompetitie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma oefenwedstrijden zondag 6 februari

Overzicht van de oefenwedstrijden die zondag 6 februari gespeeld worden.

Stand zondag 5e klasse E

Overzicht van de stand van de zondag 5e klasse E.

Voorbeschouwing speelronde 15 zondagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zondag gespeeld worden.