Alteveer wint in matige wedstrijd van De Treffer ’16

Alteveer maakte geen fout op bezoek bij de Treffer ’16 en staat er goed voor in de titelrace.

In een niet al te hoogstaande wedstrijd heeft Alteveer de uitwedstrijd bij De Treffer ’16 met 1-3 weten te winnen. De koploper van de zondag 5e klasse E kreeg het alleen in de slotfase nog echt benauwd, maar wist de zege wel over de streep te trekken.

Vanaf minuut één was het strijdplan van De Treffer helder, namelijk inzakken en proberen op de counter snel bij de goal van Alteveer te komen. Alteveer had hierdoor veelvuldig de bal. Echter wist de koploper  hier weinig gevaar mee te stichten.

Strafschop

Na wat voorzetten die resulteerden in wat kopkansjes voor Bryan Schenkel, was het na ongeveer een half uur spelen een strafschop wat het eerste noemenswaardige moment in de wedstrijd opleverde. Dennis Klooster maakte geen fout en zette Alteveer voor rust op 0-1. De thuisploeg probeerde hierna het tij te keren met wat voorzichtige uitbraken en afstandschoten, maar dit met weinig succes .

Na de thee was het binnen vijf minuten meteen raak. Dit keer wist Schenkel een goeie voorzet van Ricardo van der Werf wel om te zetten tot doelpunt en de 0-2 was een feit. Hierna werd de wedstrijd er niet beter op en met name Alteveer werd slordiger en slordiger in balbezit. Echter kregen de bezoekers wel wat kansen om de wedstrijd definitief binnen te hengelen maar deze werden niet benut.  Hierdoor kreeg de thuisploeg langzaam aan het geloof dat er heel misschien nog iets te halen viel.

Slotoffensief

Een slotoffensief was een feit, Alteveer werd terug gedrukt en de thuisploeg bestookte het doel van keeper Piening met voorzetten en afstandschoten.  Vijf minuten voor tijd werd het dan ook nog spannend: 1-2 door een knappe goal van Benjamin Mazeau. Echter hield de muur van Alteveer stand en kon het in de allerlaatste seconde nog scoren op de uitbraak, met als eindstation Jansen, die de lage voorzet van Wieringa zo binnen kon lopen. Na de goal floot de scheidsrechter ook meteen voor het eindsignaal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen blijft vierdeklasser na remise

Afgelopen donderdag speelde Sellingen zich theoretisch veilig. In de wedstrijd tegen het hoog geklasseerde ...

Westerwolde zet ongeslagen reeks voort tegen Amboina

Westerwolde kreeg voldoende kansen voor een ruime zege, maar won uiteindelijk nipt.