Bareveld geeft 0-3 voorsprong weg tegen negental van Heiligerlee

Een zuur gelijkspel voor Bareveld, dat een zekere overwinning uit handen gaf.

Bareveld heeft zich op bezoek bij Heiligerlee lelijk in de vingers gesneden. Het kwam op een 0-3 voorsprong, zag Heiligerlee twee keer rood pakken, maar speelde uiteindelijk gelijk met 3-3.

Bareveld startte voortvarend aan de wedstrijd tegen Heiligerlee en stond na elf minuten spelen op een 0-1 voorsprong door Arfin Wessels. Enkele minuten later kon Heiligerlee-speler Van der Heiden inrukken met rood. Vijf minuten voor de pauze kwam Bareveld op 0-2 door Bart Weishaupt en kwam Heiligerlee met negen te staan. Gert Reininga had zijn tweede gele kaart gekregen. Toen even later het ook nog 0-3 werd door Jasper Kluin leek de wedstrijd helemaal wel beslist.

Maar niets bleek minder waar, want het negental van Heiligerlee scoorde op slag van rust nog de 1-3 via Otter. Tien minuten na de pauze werd het zelfs 2-3 door Snoek en lukte het Bareveld maar niet om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Vijf minuten voor tijd kreeg het daarvoor een dure rekening gepresenteerd en maakte Otter ook nog de 3-3. Een heel zuur gelijkspel voor Barveld, dat na liet om goede zaken te doen in de strijd tegen degradatie.