Negental GKC moet hoofd buigen voor koploper Donkerbroek

De twee rode kaarten gooiden roet in het eten van GKC, dat verloor van koploper Donkerbroek.

GKC heeft niet voor een stuntje kunnen zorgen tegen koploper Donkerbroek. Dat had mede te maken met de twee rode kaarten, die het in de eerste helft al op liep. Desondanks weerde het 9-tal van GKC zich kranig, maar verloor het uiteindelijk wel met 1-4.

GKC keek al vroeg in de wedstrijd tegen een 0-1 achterstaan. Johan Veldkamp kon binnen koppen uit een corner. Even later het volgende rampspoed voor de thuisploeg, dat met tien man verder moet. Schuiling was te laat in het duel en raakte daarbij zijn tegenstander. Waar de meesten aan een gele kaart zaten te denken, daar werd rood getoond.

Negental

Al vroeg in de wedstrijd moest GKC met een man minder verder, maar daarna wel de betere kansen kreeg. Het hardwerkende GKC kwam in de 35e minuut zelfs langszij via Grieto Korthuis. Na de 1-1 volgde echter weer snel een tegenvaller. Aanvaller Kolp mocht ook inrukken met rood. Met een 1-1 ruststand en met 9 man over zocht GKC de kleedkamer op.

Na de pauze kwam Donkerbroek snel op voorsprong via Berthold Klooster. Toch weet het negental van GKC goed stand te houden en bleef het lang in de wedstrijd. Korthuis was zelfs nog dichtbij de 2-2 en nog een paar mogelijkheden volgden. Ondanks de tomeloze inzet zat het puntje voor GKC er niet meer in. De gasten scoorden in de blessuretijd nog twee keer, waardoor er een enigszins geflatteerde 1-4 op het scorebord stond na het laatste fluitsignaal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Foto’s: Alteveer van de ‘nul’

Alteveer heeft in Winschoten haar eerste punt van dit seizoen behaald. Tegen BATO kwamen ...

NWVV in het laatste half uur langs VEV

Nadat in de eerste vijf wedstrijden van het seizoen maar liefst vier nederlagen werden ...

Musselkanaal verliest duel met twee gezichten

Musselkanaal blijft in zwaar weer verkeren in de derde klasse C. Door een nederlaag ...