Stadskanaal speelt gelijk tegen Lemelerveld in doelpuntrijke topper

Stadskanaal speelde gelijk tegen koploper Lemelerveld.

Foto Stoffer Bakker, Robert Oosting op weg naar de 2-1 voor Stadskanaal.

Stadskanaal heeft de topper tegen Lemelerveld met 3-3 gelijkgespeeld. In een enerverende wedstrijd kwam het driemaal op voorsprong, maar moest het ook telkens de gelijkmaker toestaan. In de tweede helft kwam Stadskanaal nog met tien man te staan, dus was het gelijke spel tegen de koploper op zich een goed resultaat voor de Knoalsters.

De titel zat er niet meer in voor Stadskanaal, dat vorige week verloor van Dalfsen. Maar nacompetitie kan nog altijd gehaald worden, maar ook daarvoor is veel concurrentie aanwezig. Tegenstander Lemelerveld was de koploper, dus opnieuw een pittige opponent voor Stadskanaal. De thuisploeg scoorde als enige van de twee ploegen voor rust via Jordy Geerlings. Na de pauze waren de gasten snel langszij via Matthias Reimink. Maar heel lang bleef de 1-1 niet staan, want enkele minuten later scoorde gelegenheidsspits Robert Oosting alweer de 2-1.

Heldenrol

Een tiental minuten later mocht Erik Kok de douche op zoeken naar zijn tweede gele kaart en dus rood te hebben gekregen. De bezoekers profiteerden van de rode kaart en scoorden de 2-2 via Stijn Kogelman. Stadskanaal JO19-speler Sander van Hoorn leek tien minuten voor tijd de heldenrol te grijpen. De youngster knikte een voorzet van Niek van der Woude tegen de touwen. Het tiental van Stadskanaal kon de voorsprong echter niet vasthouden en zag Lemelerveld in de slotfase nog vanaf de stip langszij komen. Job Heerink zorgde voor de 3-3 eindstand.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – Lemelerveld

https://photos.google.com/share/AF1QipO83CMQIJr-ReY8VuvCcJdGMBviGd6w7Y5YZJ1XeYV3FBXaIIxaYdJ6iEhvBjB3Ug?key=cW5KZC1xcnQxWE9IUWhUSExISFd3TlFrai1qa2x3

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rik Bos wijst Sellingen de weg tegen Gasselternijveen

Sellingen won de eerste wedstrijd van het seizoen, mede dankzij drie treffers van Rik ...

Veerkrachtig Alteveer doet goede zaken tegen BATO

Uitgerekend Bart Nieland drukte namens Alteveer een stevige stempel op het duel met BATO. ...

Patrick Veldman loodst Gieten met vijf treffers langs SPW

Gieten was duidelijk een maatje te groot voor SPW. Patrick Veldman beleefde een mooie ...