Onstwedder Boys blijft in titelstrijd na zege op Angelslo

Onstwedder Boys won in eigen huis van Angelslo en blijft zo in de titelrace.

Onstwedder Boys blijft meestrijden om de titel in de zaterdag 4e klasse E. Thuis werd gewonnen van Angelslo, dat uiteindelijk met 4-1 werd verslagen. Daardoor blijft het gat met koploper Vitesse ’63 vier punten, maar hebben de Boys nog wel een wedstrijd minder gespeeld.

Onstwedder Boys moest een aantal sterkhouders missen tegen Angelslo, maar kende wel een voortvarende start. Na vijf minuten spelen had de thuisploeg al de gewenste voorsprong te pakken. De pas 16-jarige Jarno Sterenborg, die zijn debuut maakte, bereikte Gerko Scheper die de 1-0 aan liet tekenen.

Speldenprik

Angelso deelde daarna ook een speldenprik uit via Nijstad, maar moest zien hoe de thuisploeg ook al snel op 2-0 kwam via Rutger Tipker. Na een half uur spelen deden de Emmenaren wat terug via Nils Tuijn en met een 2-1 tussenstand gingen  beide elftallen aan de thee.

Angelslo zocht na de pauze steeds meer de aanval en kansen ontstonden dan ook voor de gasten om op gelijke hoogte te komen. Gezim Luli, Dennis Gossen verzilverden echter de mogelijkheden niet, waardoor Onstwedde de voorsprong bleef houden. In de slotfase konden de Boys nog uitlopen naar een ruimere 4-1 zege via Anne Wilzing en Jarno Sterenborg, die daarmee een mooie kroon zette op zijn debuut.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma zaterdag 9 april

Overzicht van de competitiewedstrijden die zaterdag 9 april op het programma staan.

Programma vrouwenvoetbal zaterdag 20 november

Overzicht van de competitiewedstrijden die zaterdag op het programma staan in het vrouwenvoetbal.

Stand zaterdag 5e klasse F

Overzicht van de stand van de zaterdag 5e klasse F na speelronde 3.