Sellingen won thuis van koploper HOC, dat pas tegen zijn tweede nederlaag van het seizoen aan liep.

De gedoodverfde kampioenskandidaat HOC ging pas voor de tweede maal dit seizoen onderuit in de zondag 4e klasse D. Op bezoek bij Sellingen verloor het met 2-1. Voor de Sellingers een mooie opsteker in de strijd om een plek voor nacompetitievoetbal voor promotie.

Sellingen legde een gezonde portie inzet en strijdlust op de mat en daar had HOC het deze zondag lastig mee. De thuisploeg opende na acht minuten spelen al de score via Corne Prins. Dat was tevens de ruststand, ook al omdat de gasten weinig aanvallend hadden in te brengen.

Uit een ander vaatje tappen

Na rust begon HOC uit een ander vaatje te tappen en dat leverde ook kansen op, maar het vizier stond bij de HOC-aanvallers niet op scherp. Sellingen loerde op de counters en het kwam zelfs op een 2-0 voorsprong via Machiel Buining.

HOC-topschutter Jelle Siekman bracht twintig minuten voor tijd de spanning weer terug met de 2-1. Er volgden daarna nog kansen voor HOC op de gelijkmaker, maar ook Sellingen had de wedstrijd definitief kunnen beslissen. Uiteindelijk scoorden beide elftallen niet en boekte Sellingen toch een enigszins verrassende overwinning op HOC. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gieterveen start tweede periode met winst

Gieterveen heeft na de periodewinst van vorige week ook goede zaken gedaan in het ...

Ter Apel ’96 in zwaar weer

Na een goede serie wedstrijden gloorde er voor Ter Apel ’96 hoop aan de ...

Buinen klimt nog niet uit het dal

Waar alles wat Buinen een warm hart toedraagt de wedstrijd tegen VIOS met veel vertrouwen ...