Een ruime overwinning voor Titan.

Titan beleefde een relatief eenvoudige middag tegen DSC ’65. Dat moest in de tweede helft zelfs met een veldspeler verder op doel omdat de doelman geblesseerd moest afhaken in de rust. In de eerste helft was het nog maar slechts 1-0, maar in de tweede helft liep Titan uit naar een ruime 5-0 zege.

De gasten maakten het de thuisploeg in de eerste helft lastig door de boel achterin dicht te houden. Titan kwam er dan ook eerst moeizaam door heen, maar op slag van rust brak topschutter Harm Jan Moesker uiteindelijk de ban: 1-0.

Na de pauze was het verzet van DSC ’65 wel gebroken, ook mede door de veldspeler op doel. Moesker tilde de score naar 2-0, waarna Titan nog verder uitliep naar een 5-0 overwinning. Mede dankzij twee treffers van Jos Smit. Titan blijft daardoor stevig op de derde plaats staan in de zondag 4e klasse E.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

EEC wint van Valther Boys

EEC won voor het eerst na de winterstop, Valther Boys werd met 2-1 verslagen.

Valthermond is het volledig kwijt

Lange tijd was Valthermond de enige ploeg die koploper SVV ’04 een beetje kon ...

Borger laat het liggen tegen Tiendeveen

Er had meer ingezeten voor Borger tegen Tiendeveen, maar het ging opnieuw onderuit.