Gieten verloor de subtopper van Siddeburen.

Gieten heeft op bezoek bij Siddeburen met 3-1 verloren. Daarmee liet het een mooie kans liggen om aansluiting te vinden met de subtop in de zondag 3e klasse B. Plaatsing voor de nacompetitie lijkt nu nog een moeilijk verhaal te worden voor de Gietenaren.

Gieten had een mooie slag kunnen slaan tegen Siddeburen dat vierde stond op de ranglijst. Gieten stond vijf punten achter, maar speelde ook twee wedstrijden minder. Maar het kwam er donderdagavond niet van in Siddeburen. De thuisploeg kwam na een kwartier spelen op voorsprong via Maurice Jonkman. Toch kwamen de bezoekers in het eerste bedrijf langszij.

Na rust scoorde Siddeburen de 2-1 na twintig minuten spelen via Julian Pot. Daarna bleef het nog lang spannend, maar vijf minuten voor tijd gooide de thuisploeg het duel in het slot. Bjorn Puister scoorde de 3-1, waardoor Gieten met nul punten huiswaarts keerde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Westerwolde boekt degelijke zege op BATO

Op een in nevelen gehuld sportpark De Barlage in Vlagtwedde boekte Westerwolde vanmiddag een ...

Ter Apel ’96 overtuigend langs Twedo

Ter Apel '96 is de competitie op overtuigende wijze gestart: de grensbewoners boekten een ...

Kolderiek duel levert Valthermond punt op

Het duel tussen Valthermond en ZNC zal ongetwijfeld de boeken in gaan als één ...