Alteveer leed een pijnlijke nederlaag op bezoek bij SVBC.

Koploper Alteveer heeft zich laten aftroeven tegen SVBC. Pas in de laatste twintig minuten van de wedstrijd na een 3-0 achterstand, deed het van zich spreken. De Alteveerders kwamen nog terug tot 3-2, maar moesten uiteindelijk een 4-2 nederlaag slikken. Daardoor kan het nog wel eens ongemeen spannend gaan worden om de titel, gezien concurrent Zwartemeerse Boys in verliespunten op gelijke hoogte is gekomen.

Alteveer begon zeer slap aan het duel en mistte de echte scherpte en beleving. De thuisploeg zat er elke keer direct bovenop en na een half uur spelen kwam de 1-0 dan ook op het scorebord door Dani Wittendorp. Een zevental minuten later volgde ook al de 2-0 via Robin Hartmann. De gasten dachten nog de aansluitingstreffer voor rust te scoren, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel.

Feller SVBC

Ook in de tweede helft begon SVBC weer beter aan de wedstrijd en bleef het een stuk feller dan de bezoekers. Die keken rond het uur spelen zelfs tegen een 3-0 achterstand aan door een treffer van Kevin Geerts. Alteveer-trainer Johan Postma greep in en dit sorteerde effect. In de 69e minuut maakte Alteveer er 3-1 van via Roy de Wijk en even later stond het ook 3-2 door Rudy Akpinar. Er volgend daarna kansen voor Alteveer en SVBC kwam zelfs met tien man te staan. Ondanks een slotoffensief scoorde SVBC nog eenmaal uit een counter en droop Alteveer af met een 4-2 nederlaag. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

TEVV neemt koppositie weer over

TEVV is weer de trotse koploper in de tweede klasse L. De ploeg moest ...

Westerwolde laat overwinning glippen

Hoewel Westerwolde in en tegen Haren voortvarend van start ging, stond er na ruim ...

Beloften SC Stadskanaal zetten Wildervank aan de kant

Voor de beloften van Stadskanaal stond deze week het treffen met de beloften van ...