Bareveld verloor op eigen veld van Smilde ’94.

Bareveld is nog altijd niet uit de degradatiezorgen. Ook thuis tegen Smilde ’94 ging het onderuit. Het werd uiteindelijk 2-3 voor de bezoekers na een 1-1 ruststand. Bareveld zal de laatste wedstrijden nog vol aan de bak moeten om rechtstreekse degradatie te zien ontlopen.

Bareveld kwam op een 1-0 voorsprong door Jasper Kluin, maar moest even later ook de gelijkmaker van Quentin van Sleen incasseren. Tevens de ruststand. Na de pauze kwam Smilde op voorsprong door een eigen doelpunt. Ivo van der Velde maakte er 1-3 van, waarna Kluin de spanning nog terug bracht met de 2-3. Maar verder dan dat kwam Bareveld niet, waardoor het met lege handen achter bleef.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Stadskanaal en Beilen komen niet tot scoren

Stadskanaal speelde gelijk, ditmaal kwam het niet verder dan een 0-0 tegen Beilen.

SPW wint in slecht duel van Nieuweschans

SPW blijft goed meedoen om de titel in 5F. Op bezoek bij rode lantaarndrager ...

Stevige nederlaag voor gehavend Alteveer

In de vorige wedstrijd boekte Alteveer een belangrijke overwinning op KSC. Maar ook liep ...