Buinerveen niet opgewassen tegen Weiteveense Boys

Buinerveen verloor op bezoek bij Weiteveense Boys.

Voor Buinerveen lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. Waar het voor de winterstop volop mee deed om de bovenste plaatsen, daar is het de tweede seizoenshelft ver weggezakt. Afgelopen zondag verloor het ook van Weiteveense Boys en lijkt er voor dit seizoen niets meer te halen.

Buinerveen kwam op een 0-1 voorsprong via Fabian Blaak, maar die achterstand werd voor rust hersteld door Weiteveense Boys. Ruben de Koning tekende voor de gelijkmaker en Roudy Steffens zorgde voor de 2-1 voorsprong.

Na rust werd het al snel 3-1 door Ian Wesseling, waarna Ruben de Koning de wedstrijd helemaal definitief besliste: 4-1. Buinerveen is door de nederlaag afgezakt naar de negende plek in de zondag 5e klasse E.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

EEC kent geen genade: JVV slachtoffer

EEC heeft in het duel met Kanaalstreek-genoot JVV korte metten gemaakt met de zwart-witten. ...

Valthermond weet opnieuw niet te winnen

Na de eclatante zege van Valthermond op derdeklasser ASVB gaat het de blauw-witten qua ...

SPW verslaat concurrent BNC

SPW heeft afgelopen zondag goede zaken gedaan in 5E. Door op het eigen sportpark ...