Buinerveen niet opgewassen tegen Weiteveense Boys

Buinerveen verloor op bezoek bij Weiteveense Boys.

Voor Buinerveen lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. Waar het voor de winterstop volop mee deed om de bovenste plaatsen, daar is het de tweede seizoenshelft ver weggezakt. Afgelopen zondag verloor het ook van Weiteveense Boys en lijkt er voor dit seizoen niets meer te halen.

Buinerveen kwam op een 0-1 voorsprong via Fabian Blaak, maar die achterstand werd voor rust hersteld door Weiteveense Boys. Ruben de Koning tekende voor de gelijkmaker en Roudy Steffens zorgde voor de 2-1 voorsprong.

Na rust werd het al snel 3-1 door Ian Wesseling, waarna Ruben de Koning de wedstrijd helemaal definitief besliste: 4-1. Buinerveen is door de nederlaag afgezakt naar de negende plek in de zondag 5e klasse E.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Titan laat punten liggen bij SVV ’04

Titan ging na de thuisoverwinning van vorige week op LEO Loon op bezoek in ...

SJS pas in de slotfase onderuit bij ZZVV

In de negentiende speelronde mocht SJS afreizen naar Zuidwolde. Tegenstander ZZVV is met Glimmen verwikkeld in ...

SJS op randje van de afgrond

Eerder dit seizoen werd Elim nog verrast door SJS. In Elim wonnen de blauwhemden ...