De Treffer ’16 won in een waar doelpuntenfestijn van Zandpol.

De Treffer ’16 heeft het uitduel met Zandpol met ruime cijfers gewonnen. In een waar doelpuntenfestijn werd het maar liefst 3-6 voor De Treffer. Daardoor doet De Treffer altijd nog mee om plek drie.

De Treffer keek eerst wel tegen achterstand aan, want het was Stefan Knuppe die de score opende na de thuisploeg. Niet veel later was het ook alweer 1-1 via Benjamin Mazeau. De bezoekers kwamen daarna op voorsprong via Erik Kuiper en ging de rust in met een 1-3 voorsprong dankzij Pascal Manning.

Na de pauze bracht Knuppe de spanning weer terug met de 2-3, maar besliste Mazeau het duel door tweemaal te scoren en de stand naar 2-5 te tillen. Knuppe mocht eveneens als Mazeau zijn hattrick voltooien, maar het slotakkoord was voor Marco Filips, die de eindstand op 3-6 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Sellingen na rust overlopen door BNC

De wedstrijd tussen Sellingen en BNC had als inzet het meedoen om de koppositie ...

Nieuw Buinen verliest van VKW

Nieuw Buinen verloor van VKW, maar plaatste zich desondanks voor de volgende ronde van ...