Gieten verloor op bezoek bij LEO, waardoor het seizoen als een nachtkaars lijkt uit te gaan.

Gieten draait een grijs seizoen in de zondag 3e klasse B. In het begin van het seizoen leek het misschien nog om de prijzen mee te kunnen spelen, maar het haakte al snel af. Voor degradatie hoeft het niet meer bang te zijn, maar voor nacompetitie lijkt het ook niet meer in aanmerking te komen.

Afgelopen zondag verloor het met 2-0 van LEO. De gasten keken in de eerste helft tegen een 1-0 achterstand aan door Evan Sturing. Kansen waren er zeker voor Gieten, maar dat kwam niet tot scoren. In de slotfase besliste uiteindelijk Stefan Dijk het treffen en bleven de drie punten in Loon.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SJS bekert verder ten koste van SPW

SJS heeft afgelopen dinsdagavond de volgende ronde in de beker bereikt, ten koste van ...

HOC heeft titel bijna te pakken na zege op Bareveld

Het ziet er goed uit voor HOC, dat de titel bijna binnen heeft, voor ...