Gieten verloor op bezoek bij LEO, waardoor het seizoen als een nachtkaars lijkt uit te gaan.

Gieten draait een grijs seizoen in de zondag 3e klasse B. In het begin van het seizoen leek het misschien nog om de prijzen mee te kunnen spelen, maar het haakte al snel af. Voor degradatie hoeft het niet meer bang te zijn, maar voor nacompetitie lijkt het ook niet meer in aanmerking te komen.

Afgelopen zondag verloor het met 2-0 van LEO. De gasten keken in de eerste helft tegen een 1-0 achterstand aan door Evan Sturing. Kansen waren er zeker voor Gieten, maar dat kwam niet tot scoren. In de slotfase besliste uiteindelijk Stefan Dijk het treffen en bleven de drie punten in Loon.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SPW met speels gemak langs Oldambster Boys

Een droomstart heeft SPW opnieuw een overwinning opgeleverd. In het uitduel tegen Oldambster Boys ...

Buinen laat Gasselternijveen ontsnappen

Gasselternijveen heeft in een waar doelpuntenfestival drie punten gepakt. Op het eigen sportpark leken ...

GKC laat het afweten tegen DOS ’63

GKC is deze week weer zonder punten teruggekeerd na een verre uitwedstrijd. Waar er ...