GKC won de thuiswedstrijd van Sport Vereent.

GKC heeft eindelijk weer eens weten te winnen. Thuis had het niet al teveel moeite met hekkensluiter Sport Vereent. Het werd 4-1 voor de Gasselters, die drie keer Danny Kolp zagen scoren.

GKC startte met good-old Jeroen Keizer op het doel in verband met de afwezigheid van doelman Peter de Vries. De start was goed voor de Gasselters, die de nodige kansen creƫerden. Ondank de vele mogelijkheden lukte het GKC om nog niet tot scoren te komen. Daardoor zochten beide elftallen de kleedkamer op met een 0-0 ruststand.

Hattrick Kolp

Na de pauze was het dan wel snel direct raak voor GKC. Door goed voorbereidend werk van Kampinga kon Kolp de 1-0 maken. Een minuut later volgde ook direct de 2-0 en wederom was Kolp de doelpuntenmaker. De kansen bleven ook daarna komen voor GKC, dat een kwartier voor tijd op 3-0 kwam. Weer Kolp, die de diepte werd ingestuurd door Oostrom en in de afwerking niet faalde. Paul de Vries maakte er daarna zelfs nog 4-0 van, maar de thuisploeg wist de nul niet vast te houden. In de slotminuten moest men toch nog de spreekwoordelijke eretreffer incasseren. Desondanks een goede overwinning van de Gasselters.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

TEVV deelt de punten met Zwartemeer

TEVV heeft afgelopen zondag de punten gedeeld met collega middenmoter Zwartemeer. Gezien de beide ...

Verdiende driepunter voor Musselkanaal

Musselkanaal behaalde in Weerdinge een verdiende 0-2 overwinning. Dit overigens zonder tot groots voetbal ...

Alteveer weet niet te winnen van Eext

Alteveer kreeg afgelopen weekend collega middenmoter Eext op bezoek. De gehavende ploeg had de ...