GKC eenvoudig langs Sport Vereent

GKC won de thuiswedstrijd van Sport Vereent.

GKC heeft eindelijk weer eens weten te winnen. Thuis had het niet al teveel moeite met hekkensluiter Sport Vereent. Het werd 4-1 voor de Gasselters, die drie keer Danny Kolp zagen scoren.

GKC startte met good-old Jeroen Keizer op het doel in verband met de afwezigheid van doelman Peter de Vries. De start was goed voor de Gasselters, die de nodige kansen creëerden. Ondank de vele mogelijkheden lukte het GKC om nog niet tot scoren te komen. Daardoor zochten beide elftallen de kleedkamer op met een 0-0 ruststand.

Hattrick Kolp

Na de pauze was het dan wel snel direct raak voor GKC. Door goed voorbereidend werk van Kampinga kon Kolp de 1-0 maken. Een minuut later volgde ook direct de 2-0 en wederom was Kolp de doelpuntenmaker. De kansen bleven ook daarna komen voor GKC, dat een kwartier voor tijd op 3-0 kwam. Weer Kolp, die de diepte werd ingestuurd door Oostrom en in de afwerking niet faalde. Paul de Vries maakte er daarna zelfs nog 4-0 van, maar de thuisploeg wist de nul niet vast te houden. In de slotminuten moest men toch nog de spreekwoordelijke eretreffer incasseren. Desondanks een goede overwinning van de Gasselters.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rick Jan Molanus redt punt voor SPW

Zondagmiddag ging SPW op bezoek in Finsterwolde bij BNC. Deze ploeg doet het erg ...

Titan ook onderuit tegen Sleen

Titan ging opnieuw onderuit, het kon geen vuist maken tegen Sleen.

FC Ter Apel ’96 verslaat CEC

Een moeizame maar belangrijke zege voor FC Ter Apel '96.