HOC stapje dichter bij titel na zege op Hoogersmilde

HOC won thuis van Hoogersmilde en kan het kampioenschap ruiken.

Foto Rianne van der Laan, HOC-doelman Marnik Nieborg plukt de bal uit de lucht en hield zondag zijn doel schoon.

Het kampioenschap komt met de week dichterbij voor HOC. De Hunso Oring combinatie won afgelopen zondag met 2-0 van Hoogersmilde en zou eventueel volgende week kampioen kunnen worden met de paasdagen. Dan dient donderdag het inhaalduel tegen Bareveld wel gewonnen te worden en moet in het weekeinde Westerwolde punten laten liggen tegen Wedde en HOC een resultaat halen tegen Amboina.

Afgelopen zondag was de koploper van de zondag 4e klasse E met 2-0 te sterk voor Hoogersmilde. De thuisploeg verdeelde de twee doelpunten keurig over beide helften. Niet geheel verrassend werden beide goals door dezelfde schutter gemaakt. Topschutter Jelle Siekman maakte beide goals en zorgde er daar mee voor dat de drie punten in Odoorn bleven.

Foto’s Rianne van der Laan: HOC – Hoogersmilde

https://www.facebook.com/vvhoc/

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

HOC raakt ongeslagen status kwijt tegen Sweel

HOC was tot het duel met Sweel nog zonder puntverlies, maar in de topper ...

Overzicht bekervoetbal: zaterdag 22 augustus

Afgelopen weekend begon voor bijna alle ploegen in de Kanaalstreek het seizoen echt. De ...