Sellingen blijft meedoen voor een nacompetitieplek na de zege op Heiligerlee.

Sellingen blijft nog altijd in de race voor een plek in de nacompetitie. Op bezoek bij Heiligerlee wist het met 1-2 te winnen. Bij rust stond het met 0-2 voor, waarna het diep in de tweede helft nog wel een tegentreffer moest incasseren. De Sellingers wisten de overwinning uiteindelijk over de streep te trekken.

Rik Bos bracht de Sellingers in de eerste helft op voorsprong. Even later maakte Ben Bos er 0-2 van en leek Sellingen al vroeg op rozen te zitten. Het was tevens de ruststand, waarna er lange tijd in de tweede helft niet gescoord werd. Pascal Jonker zorgde nog wel voor de aansluitingstreffer namens Heiligerlee, maar Sellingen hield stand in de slotfase.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

TEVV en Erica houden elkaar in balans

TEVV heeft ‘op’ Erica een punt bij de plaatselijke sportclub weggehaald. Vooraf zou de ploeg ...

Jeroen Drenth scoort winnende goal met chocoladebeen

Zowel voor thuisclub Bargeres als voor de gasten uit Musselkanaal stond er veel op ...

SPW zonder moeite langs Nieuweschans: Eling op schot

SPW is het gehele seizoen al flink op schot en dit was tegen hekkensluiter Nieuweschans ...