Sellingen blijft meedoen voor een nacompetitieplek na de zege op Heiligerlee.

Sellingen blijft nog altijd in de race voor een plek in de nacompetitie. Op bezoek bij Heiligerlee wist het met 1-2 te winnen. Bij rust stond het met 0-2 voor, waarna het diep in de tweede helft nog wel een tegentreffer moest incasseren. De Sellingers wisten de overwinning uiteindelijk over de streep te trekken.

Rik Bos bracht de Sellingers in de eerste helft op voorsprong. Even later maakte Ben Bos er 0-2 van en leek Sellingen al vroeg op rozen te zitten. Het was tevens de ruststand, waarna er lange tijd in de tweede helft niet gescoord werd. Pascal Jonker zorgde nog wel voor de aansluitingstreffer namens Heiligerlee, maar Sellingen hield stand in de slotfase.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Nieuw Buinen verliest met grote cijfers van concurrent SVBO

Nieuw Buinen heeft in de wedstrijd tegen concurrent SVBO een flinke domper te verwerken ...

Koen Hateboer wijst Nieuw Buinen de weg

Zonder aanvoerder Gerry Snip, maar met de van een blessure teruggekeerde Franck Middelkamp in ...

SETA bindt VCG aan de zegekar

SETA heeft de overwinning op VEV een goed vervolg gegeven tegen laagvlieger VCG. De ...