SETA won met ruime cijfers van Erica ’86.

SETA had zaterdag geen kind aan Erica ’86, dat op een ruime 1-6 nederlaag werd getrakteerd. Bij rust stond het al 0-3, waarna SETA simpel uitliep naar een grote zege.

SETA begon niet zo goed aan de wedstrijd, met een rommelig spelbeeld tot gevolg. Maar na een kwartiertje begon het bij de Musselknoalsters te lopen. In de 20e minuut werd het 0-1. Oguzhan Altun nam vanaf rechts een vrije trap nemen en Ahmed Yousif rondde uitstekend af. Het verschil op de ranglijst werd duidelijk zichtbaar. In minuut 33 kon SETA de voorsprong uitbreiden naar 0-2 en in de 38e minuut ziet Ahmed dat Joeri Westerhof op rechts redelijk vrij stond. Westerhof stuurde al kappend een paar spelers het bos in en verschalkte de keeper met zijn chocoladebeen: 0-3

Niet verslappen

Trainer Willy Kral hamerde er in de rust op dat de jongens vooral niet moeten verslappen en er eigenlijk nog een schepje bovenop moest, want voetballend kon het eigenlijk nog wel wat beter. In de 54e minuut werd Ozan gevloerd in het strafschopgebied. Penalty, zo besloot de scheidsrechter. Abreheme schiet onberispelijk raak. De eindstand was nog niet bereikt. In minuut 84 gaf Dylan de Wit een prachtige dieptepass op Ozan. Deze kwam vrij voor de keeper en rondde uiterst bekwaam af: 0-5. De spelers van SETA probeerde de score nog wat verder uit te breiden, maar dit ging ten koste van de organisatie. Daar maakte Jasper Hogenberg gebruik van. Hij joeg de bal als een streep in de bovenhoek. Het slotakkoord was voor SETA. Na uitstekend storen van Basim Mahmood kon hij de eindstand bepalen op 1-6.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gieten wint eenvoudig van Nieuw-Roden

De eerste overwinning voor Gieten in de competitie, dat met ruime cijfers won van ...

Fotoverslag: Borger – SJS

Na de Kanaalstreek-derby tussen Borger en SJS werd duidelijk dat laatstgenoemde nu wel heel ...

GKC zegeviert in knotsgek doelpuntenfestijn

GKC trakteerde de toeschouwers op een knotsgek en doelpuntrijk duel.