Stadskanaal speelt in boeiende wedstrijd gelijk tegen Emmeloord

Stadskanaal speelde in een zeer enerverende wedstrijd met 3-3 gelijk tegen Emmeloord.

Foto Stoffer Bakker: Stadskanaal-aanvoerder Robert Oosting was zondag een plaag voor de Emmeloord-defensie.

In een zeer levendig en boeiend duel heeft Stadskanaal op bezoek bij Emmeloord met 3-3 gelijkgespeeld. Het werd een hele open wedstrijd, waarbij de kansen aan beide kanten talrijk waren. Uiteindelijk hield Stadskanaal een punt over aan het treffen, maar heel veel schoot het daar niet mee op.

Vanaf het begin af aan was het duel boeiend te noemen en waren er direct kansen. Zo moest Royce Geerlings direct handelend optreden op een inzet van Gerke Schaap en hadden Steven Vos en Robert Oosting kansen om te scoren voor de Knoalsters. In minuut drie was het dan ook al raak. Mart Matthijssen kopte raak uit een hoekschop: 1-0.

Heen en weer

Het spel bleef heen en weer golven en in minuut 22 kwam Stadskanaal op gelijke hoogte. Uit een strakke voorzet van Oosting kon Robin Boerhoh de bal simpel binnen werken. Het gaf de bezoekers moed, die steeds meer de overhand kregen. Zo kreeg Tristan Rotman een grote kans op de 1-2, maar zijn kompaan Oosting schoot even later wel raak. Naarmate de rust vorderde kreeg ook Emmeloord weer kansen en op slag van rust werd het dan ook 2-2. Marc Loosman werd gevloerd binnen het strafschopgebied. Gokhan Pala mistte niet vanaf de stip.

Open wedstrijd

Het was Stadskanaal dat uitstekend uit de kleedkamer kwam en direct op een 2-3 voorsprong kwam. Oosting scoorde fraai op aangeven van Sten Vos. Al snel was het ook weer 3-3 door een harde knal van Jeroen Sipma. De kansen bleven ook in die tweede helft maar komen en ook Geerlings moest veelvuldig in actie komen. Beide elftallen scoorden echter niet meer in het restant van die tweede helft, waardoor Stadskanaal genoegen moest nemen met een punt.

Foto’s Stoffer Bakker: Emmeloord – Stadskanaal

https://photos.google.com/share/AF1QipP_X0iKq7VoJqZqjkEwndvwqIvXefwJ9V65BKd6tDBihxRrI9r7QO4XNsuNzEB1dA?key=ZlZncTRsa1ltTWotdDlUY1RSdFpRUGM0Mmp5RjZ3

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Fotoverslag: Gieterveen – GKC

Gieterveen wist in een spannende wedstrijd in de slotfase af te rekenen met GKC: ...

Gehaast SPW zet Drieborg opzij

Afgelopen donderdagavond stond de inhaalwedstrijd tussen Drieborg en SPW op het programma. De wedstrijd ...

Belofen Stadskanaal komen net tekort

Afgelopen week stonden er weer wedstrijden in de Noordlease/Heigro Beloftencompetitie op het programma. Voor de ...