Gehavend GKC strijdend ten onder tegen Zandhuizen

GKC bood goed partij tegen Zandhuizen, maar een resultaat zat er niet in.

GKC heeft de uitwedstrijd bij Zandhuizen met 4-1 verloren. De gehavende Gasselters boden de nummer twee van de ranglijst uitstekend partij, maar moesten in de tweede helft toch capituleren voor Zandhuizen.

GKC startte behoorlijk gehavend aan het duel met nummer twee Zandhuizen, maar kwam al wel snel verrassend op een 0-1 voorsprong. Patrick Zondag schoot uitstekend raak na een diepe bal van Kampinga. Daarna volgden een aantal mogelijkheden voor de thuisploeg, die niet tot scoren kwam in de eerste helft. Ook GKC kreeg in de eerste helft nog een aantal mogelijkheden, maar vond het net ook niet meer. Een goede eerste helft van GKC, dat goed geconcentreerd stond te spelen.

Aandringend Zandhuizen

Na de pauze kwam de thuisploeg na een kwartier spelen op gelijke hoogte door Kevin de Jong. Een paar minuten later was GKC dichtbij de voorsprong, maar Korthuis raakte met een omhaal de lat. GKC werd daarna verder teruggedrongen door Zandhuizen, dat in de 70e minuut op een 2-1 voorsprong kwam door Hein Bergsma.

Een klein kwartier voor tijd moest GKC ook nog verder met tien man nadat Aron Veldman zijn tweede gele kaart kreeg na een overtreding in het strafschopgebied. Wilco Boers schoot de penalty binnen achter de invalgoalie Emiel Jansen. Wedstrijd gespeeld, waarna Zandhuizen in de slotminuut er nog 4-1 van maakte voor de statistieken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Musselkanaal overlopen door vierdeklasser HFC ’15

Na negentig minuten bekervoetbal was de conclusie dat het verschil tussen een ploeg die ...

Valthermond wint met ruime cijfers van Beilen

Valthermond kende ook weinig moeite met Beilen en boekte opnieuw een overtuigende zege.

Titan moet op herhaling na nederlaag tegen Read Swart

Titan wist niet te winnen van Read Swart en heeft donderdag nog een nieuwe ...