GKC verliest van effectiever Tynaarlo

GKC verloor van Tynaarlo, dat een stuk beter met de kansen om sprong.

GKC heeft de thuiswedstrijd tegen Tynaarlo met 0-3 verloren. Het kreeg vooral een koekje van eigen deeg en liep vaak in het mes van de bezoekers. Na een 0-2 ruststand werd het uiteindelijk 0-3 voor de bezoekers.

GKC kende een slechte start van de wedstrijd en stond na drie minuten spelen al met 0-1 achter door een doelpunt van Marcel Drent. De betere kansen bleven voor de gasten, maar doelman Keizer had een paar goede reflexen in huis. Toch was het in minuut 17 weer raak en kwam Tynaarlo op 0-2 door Vincent Koning. Pas na een half uur spelen meldde ook GKC zich voor het doel van Tynaarlo. Danny Kolp zag zijn poging op de lat stranden na goed voorbereiding werk van Schuiling. Het was direct het grootste wapenfeit van de thuisploeg, die bij rust tegen een 0-2 achterstand aan keek.

Na de pauze had GKC in het begin een licht overwicht en was het met name via Kolp dichtbij de gelijkmaker. De spits raakte echter weer de lat en zag een inzet van de lijn gehaald worden. GKC bleef maar drukken, maar kreeg een kwartier voor tijd de deksel op de neus. Jorn Boer scoorde de 0-3 voor de gasten, waar het uiteindelijk ook bij bleef.