Zeperd voor Gasselternijveen op bezoek bij Hoogersmilde

Gasselternijveen ging hard onderuit bij Hoogersmilde.

Gasselternijveen is op bezoek bij Hoogersmilde hard onderuit gegaan. Na een 3-0 ruststand verloren de Nieveners met 6-1. Doordat Sellingen wel won is het gat naar de nummer vier opgelopen naar vier punten en lijkt nacompetitie halen nog een lastig karwei te worden.

Na tien minuten opende Sebastian Gryglicki al de score voor de thuisploeg. Die score werd na een dik half uur spelen verdubbeld door Joost Boerma. Voor rust viel eigenlijk de beslissing al door de 3-0 van Pascal Hatzmann.

Al snel na rust liep de score verder op en kwam Hoogersmilde op een 5-0 voorsprong. Tot tweemaal toe scoorde Robin Hatzmann voor de thuisploeg. Daarna ebde de wedstrijd langzaam naar het eind en zat er uiteindelijk nog wel een eretreffer in voor Gasselternijveen. Wessel Koomans mocht nog zijn doelpuntje meepikken, maar het slotakkoord was voor Pascal Hatzmann die zorgde voor de 6-1 eindstand.