Johan Sikkes nieuwe trainer TEVV

TEVV keert volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk weer terug op de velden en heeft in Johan Sikkes een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.

Johan Sikkes wordt het komend seizoen de nieuwe trainer van TEVV. De huidige trainer van HOC wil de club uit Tweede Exloërmond weer naar de top brengen.

Beide partijen  willen graag continuïteit opbouwen en zinspelen derhalve op een langere samenwerking. De clubleiding van TEVV sloot eerder deze week ook al een contract voor onbepaalde tijd af met het Dorpshuus over de huur van de kleedkamers. 

Frisse herstart

De club is er klaar voor en is gedreven om weer met een frisse herstart te beginnen. Nog steeds melden zich voetballende leden aan die de 84-jarige club uit Tweede Exloërmond willen versterken. Daarmee heeft TEVV alle ingrediënten in huis om terug te keren in het amateurvoetbal. Het bestuur van TEVV blijft overigens nog steeds aangeven met “De Treffer 16” om de tafel te willen voor een oriënterend gesprek. Het is volgens de club in het belang van alle dorpsbewoners dat beide partijen blijven streven naar een herstel van eenheid en eensgezindheid.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Weerdinge verwelkomt twee nieuwe spelers

Voetbalvereniging Weerdinge heeft tussentijdse zaken gedaan op de transfermarkt.

Jos Kuiper nieuwe hoofdtrainer Gieterveen

Gieterveen heeft Jos Kuiper aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe voetbalseizoen en heeft ...

Protos Weering: kwartfinale

Met zeven ploegen uit de Kanaalstreek zit het met de vertegenwoordiging in de kwartfinale ...