Johan Sikkes nieuwe trainer TEVV

TEVV keert volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk weer terug op de velden en heeft in Johan Sikkes een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.

Johan Sikkes wordt het komend seizoen de nieuwe trainer van TEVV. De huidige trainer van HOC wil de club uit Tweede Exloërmond weer naar de top brengen.

Beide partijen  willen graag continuïteit opbouwen en zinspelen derhalve op een langere samenwerking. De clubleiding van TEVV sloot eerder deze week ook al een contract voor onbepaalde tijd af met het Dorpshuus over de huur van de kleedkamers. 

Frisse herstart

De club is er klaar voor en is gedreven om weer met een frisse herstart te beginnen. Nog steeds melden zich voetballende leden aan die de 84-jarige club uit Tweede Exloërmond willen versterken. Daarmee heeft TEVV alle ingrediënten in huis om terug te keren in het amateurvoetbal. Het bestuur van TEVV blijft overigens nog steeds aangeven met “De Treffer 16” om de tafel te willen voor een oriënterend gesprek. Het is volgens de club in het belang van alle dorpsbewoners dat beide partijen blijven streven naar een herstel van eenheid en eensgezindheid.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Henry Meijerman blijft SPW trouw

De jacht op de felbegeerde promotie naar de vierde klasse van SPW duurt inmiddels ...