Alteveer ziet periodetitel aan neus voorbij gaan na nederlaag tegen Weiteveense Boys

Alteveer verloor alweer voor de derde keer op rij en zag de periodetitel aan de neus voorbij gaan.

De klad lijkt er de laatste weken in te zitten bij Alteveer. Zondag werd alweer de derde nederlaag op rij geleden. In eigen huis kon het beslag leggen op de eerste periode, maar dat liet het na door met 1-4 te verliezen van Weiteveense Boys. Daardoor ging de periodetitel naar Zwartemeerse Boys dat won van JVV. En waar Alteveer eerst de voornaamste titelkandidaat leek in de zondag 5e klasse F, daar is ook die kans inmiddels wel verkeken en lijkt het kampioenschap naar Zwartemeerse Boys te gaan. De Alteveerders zullen het goede gevoel in de laatste weken moeten zien terug te vinden om zo toch fris aan de nacompetitie te beginnen, waar het waarschijnlijk wel aan zal gaan deelnemen.

Het eerste half uur legde Alteveer nog een prima wedstrijd op de mat en was het de bovenliggende partij. De thuisploeg kwam dan ook verdiend op voorsprong door een doelpunt van Ramon Jansen. Na dat half uur ging het in het kwartier voor rust mis voor de Alteveerders. Doelman Marcus Piening hielp de gasten in het zadel met een blunder, waarvan Ian Wesseling profiteerde. Vlak voor de pauze was het opnieuw Wesseling, die de bezoekers met een voorsprong liet rusten.

Vroegtijdige beslissing

Na de pauze kon Alteveer nauwelijks een vuist maken en waren de gasten bovenliggend. Al snel viel de 1-3 en leek de wedstrijd al vroegtijdig beslist. De thuisploeg probeerde van alles, maar er lukte maar weinig aan de kant van Alteveer dat het de laatste weken niet echt heeft. Roudy Steffens maakte het leed voor de thuisploeg nog wat groter door een kwartier voor tijd de 1-4 te scoren. Zo zag Alteveer de eerste periodetitel aan de neus voorbij gaan en lijkt het ook de titel te kunnen vergeten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen wint thuis van Veelerveen

Buinen voegde weer eens drie punten aan het totaal toe na een zege op ...

Nick Haandrikman: “Buinen heeft wat goed te maken tegen Buinerveen.”

Zondag staat de burenderby Buinen - Buinerveen weer op het programma, Nick Haandrikman verwacht ...

Overzicht zaterdag 5e klasse F: VVS Oostwold wint topper, Bargeres blijft winnen

Bargeres blijft voorlopig winnen en ziet alleen VVS Oostwold voorlopig in het spoor blijven.