GKC verliest in doelpuntenfestijn van Fochteloo

GKC verloor van Fochteloo in een doelpuntrijke wedstrijd.

GKC heeft in een waar spektakelstuk verloren van Fochteloo. Een waar doelpuntenfestijn in Fochteloo, waar de thuisclub maar liefst met 5-0 voor stond bij rust. Een afstraffing dreigde voor de Gasselters, maar in de tweede helft kwam GKC nog aardig terug. Het verloor uiteindelijk wel met 6-4.

In de eerste helft liet Fochteloo er geen gras over groeien en scoorde het er lustig op los. Tim Reitsma scoorde na een kleine twintig minuten spelen de 1-0 en was enkele minuten later ook verantwoordelijk voor de 2-0. Koen Hulshof, Hilko Venema en Geraldo de Jong zorgden voor de ruststand van 5-0.

Na rust kwam GKC dan ook eindelijk in het spel voor, waar Danny Kolp direct na rust de 5-1 liet aantekenen. Grieto Korthuis verkleinde de marge naar twee, maar Fochteloo sloeg direct erna weer toe en bracht de score op 6-2 via Tim Reitsma. In de slotfase maakte GKC de score nog wat dragelijker door twee goals van Kolp, die met zijn hattrick de eindstand op 6-4 bepaalde.