Nieuw Buinen haakt aan na zege op GAVC

Nieuw Buinen boekte een belangrijk zege en kan nog aan rechtstreekse degradatie ontsnappen.

Nieuw Buinen heeft een strohalm gegrepen in de zondag 1e klasse F. In eigen huis won het met 2-1 van GAVC, waardoor een ontsnapping aan degradatie er nog in zit. De achterstand op Noordster en Stadspark bedraagt nu respectievelijk twee en één punt. Met nog vier wedstrijden te gaan blijft het dus nog ongemeen spannend in de strijd om degradatie.

Nieuw Buinen kende een flitsende start van de wedstrijd en kwam al voeg op voorsprong. Pascal Felix scoorde al na een kleine tien minuten spelen de 1-0 voor de thuisploeg, na een fout van GAVC-doelman Robert Jelsma. Een tiental minuten later was het ook 2-0 na een uitstekende knal van Roy Feiken.

In de tweede helft kreeg Nieuw Buinen het lastiger en had GAVC de kans op de aansluitingstreffer. Zeker na de rode kaart van Huizing, die met twee keer geel en dus rood mocht inrukken. De aansluitingstreffer viel dan ook via Yoran Bijlsma. Voor Nieuw Buinen was het daarna overleven, maar het lukte de oranjehemden uiteindelijk om de zege over de streep te trekken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV ruikt aan een punt tegen Hoofdklasser

Nadat TEVV in het achterliggende weekend een nederlaag moest slikken tegen PKC ’83, was ...

GKC in slotfase langs Oldambster Boys

In de aanloop naar de tweede helft van het seizoen oefende GKC tegen collega-vijfdeklasser ...

Musselkanaal wint eenvoudig van SVV ’04

Musselkanaal beleefde een eenvoudige middag tegen SVV '04 en won met ruime cijfers.