Titan won eenvoudig van Wijster en is op weg naar de nacompetitie.

Titan heeft de thuiswedstrijd tegen Wijster eenvoudig gewonnen. In Nieuw-Weerdinge werd het 4-0 voor de Titanen na een 2-0 voorsprong bij rust. Door de zege is de nacompetitie weer een stukje dichterbij gekomen voor Titan, dat koploper HODO en nummer twee Pesse ook nog eens punten zag morsen.

Titan opende in de thuiswedstrijd de score na een klein kwartier spelen via Jos Smit. De marge werd een tiental minuten later al verdubbeld. Spits Harm Jan Moesker was de doelpuntenmaker en schroefde zijn seizoenstotaal op naar 19 goals.

Voor rust werd de wedstrijd eigenlijk al beslist door Marko Mihalji, die de 3-0 achter zijn naam zette. Diezelfde Mihalji tekende in de tweede helft ook voor het slotakkoord en bepaalde de eindstand op 4-0. De achterstand op HODO en Pesse bedraagt nu vier punten met een wedstrijd meer gespeeld.