Gasselternijveen trakteert Bareveld op een zevenklapper

Gasselternijveen was veel te sterk voor Bareveld, mede dankzij een ontketende Wessel Koomans.

Gasselternijveen heeft in de derby tegen Bareveld hard uitgehaald. Het in degradatienood verkerende Bareveld werd in eigen huis op een 1-7 nederlaag getrakteerd. Grote plaaggeest voor de Barevelders was Nieveens topschutter Wessel Koomans, die maar liefst vijf keer scoorde deze zondag.

Voor Bareveld dreigde er nog altijd degradatie en een goed resultaat tegen Gasselternijveen was dan ook meer dan welkom. Voor de Nieveners stond er niet al teveel meer op het spel, maar het was geenszins van plan om de thuisploeg een handje te helpen. Al na vijf minuten spelen mocht Koomans zijn eerste treffer van de middag noteren. Lars Timmer en nogmaals Koomans bepaalden de ruststand op 0-3.

Na de pauze was het Bareveld dat als eerste scoorde via Chris Bijl, maar de spanning bleek maar van korte duur, want de gasten liepen in de laatste twintig minuten uit naar een grote zege. Koomans produceerde binnen een mum van tijd een officiële hattrick, waarna Andi Polloshka de eindstand op 1-7 bepaalde. Een harde dreun voor Bareveld dat in de laatste weken alle zeilen nog zal moeten bijzetten om niet te degraderen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC veegt EEC van de mat: 14-1

HOC kende geen genade met EEC en scoorde er lustig op los.

Remise maximum voor futloos Mussel

Mussel kende vorige week een goede start van het seizoen, toen drie punten werden ...

Stadskanaal lijkt klaar voor de competitie

Promovendus SC Stadskanaal lijkt klaar te zijn voor de eerste wedstrijd van de competitie, ...