HOC verloor de uitwedstrijd bij PJC.

Kampioen HOC is zondag pas tegen de derde nederlaag van het seizoen aangelopen. In Nieuwe-Pekela verloor het met 3-1 van PJC, dat dankzij de zege beslag legde op de tweede periodetitel in de zondag 4e klasse D.

De thuisploeg lieten de bezoekers het spel maken en gokten zelf op de counter. Die tactiek bleek goed uit te pakken voor PJC, dat in de eerste helft op voorsprong kwam via Tom van der Schuur. De 1-0 was tevens de ruststand.

Kort na rust werd het zelfs 2-0 voor de thuisploeg door Henk Blaauw, die daarmee op rozen leken te zitten. HOC kwam in de slotfase nog terug via Gerben Beek, maar kreeg even later ook een strafschop tegen. Die werd benut door Hans Nitters, waardoor er een feestje in Nieuw-Pekela gevierd kon worden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Opnieuw zure druiven voor Nieuw Buinen

Dat Nieuw Buinen een lastig seizoen doormaakt is inmiddels bekend. Minder bekend is wellicht ...

Onstwedder Boys onderuit in Glimmen

Onstwedder Boys is in de uitwedstrijd tegen Glimmen met 3-1 onderuit gegaan. Tim en ...