De Treffer ’16 wint doelpuntrijke wedstrijd van JVV

De Treffer ’16 scoorde er eentje meer dan JVV en won daardoor in een doelpuntrijke wedstrijd.

Voor JVV en De Treffer ’16 stond er zondag niet al teveel meer op het spel. Beide elftallen maakten er dan ook een leuke en doelpuntrijke wedstrijd van voor het publiek. Uiteindelijk eindigde het duel in een 4-5 overwinning voor De Treffer.

JVV nam als eerste de leiding in de wedstrijd en scoorde na tien minuten spelen de 1-0 via Gerwin Heeres. Een tiental minuten later stond het ook alweer 1-1 door Pascal Manning. Patrick Zuur zorgde er daarna voor dat de gasten aan de leiding gingen, maar JVV bracht de stand voor rust nog terug tot 2-2 via Roy Brons. Na rust zorgden Jonnie Wind en Dennis de Roo voor een 3-3 tussenstand, waarna De Treffer weer op een voorsprong kwam.

De 3-4 van Manning stond niet heel lang op het scorebord, want JVV kwam vlot langszij via opnieuw de Roo: 4-4. Uiteindelijk werd Marco Windt het goudhaantje namens De Treffer. Windt bepaalde eindstand op 4-5 en daardoor ging De Treffer weer met drie punten naar huis.