FC Ter Apel ’96 wist zelf te winnen en zag concurrent WKE ’16 verliezen.

De spanning in de zondag 3e klasse C lijkt tot het ultieme kookpunt te stijgen. FC Ter Apel ’96 won de thuiswedstrijd tegen Ruinerwold met 3-0 en zag WKE ’16 verrassend genoeg onderuit gaan tegen Raptim. Met nog twee wedstrijden te gaan is het verschil 1 punt tussen beiden en op de laatste speeldag staat FC Ter Apel ’96 – WKE ’16 op het programma.

Ter Apel moest thuis aantreden tegen Ruinerwold, dat nog strijd tegen degradatie uit de 3e klasse. Toch hadden de Ter Apelers het niet gemakkelijk tegen de gasten. Wel was de thuisploeg de betere van de twee, maar het scoorde pas in de 42e minuut de 1-0 via Sander Egbers.

Na rust viel al snel de beslissing in de wedstrijd. De thuisploeg werd een handje geholpen door een eigen doelpunt van Wagenaar: 2-0. In het restant van de tweede helft viel nog één doelpunt te noteren. Arjan Heeres bepaalde de uiteindelijk eindstand op 3-0. Volgende week zal Ter Apel de uitwedstrijd tegen SVV moeten winnen om zo een week later eventueel kampioen te kunnen worden in eigen huis.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel verliest ook van VHK

Weer een nederlaag voor Mussel, dat met de week dichterbij degradatie komt uit de ...

JVV speelt gelijk tegen Zandpol

JVV speelde voor de tweede keer op rij gelijk, dit keer tegen Zandpol.

Buinerveen laat GKC ontsnappen

Scherp aan een wedstrijd beginnen. Het lijkt dit seizoen de achilleshiel van GKC. Op ...