Gieten stond bij rust nog voor, maar kon deze voorsprong niet vasthouden.

Gieten heeft het uitduel met Nieuw Roden verloren. Daardoor is het kleine kansje, wat Gieten nog had op nacompetitie spelen, wel verkeken. Gieten stond bij rust nog met 0-2 voor, maar zag de thuisploeg in de tweede helft de zaak omdraaien en winnen met 3-2.

Namens de bezoekers opende Florian van der Heide al vroeg in de wedstrijd de score. Niet veel later was het ook 0-2 voor Gieten. Jesper Dijkstra zorgde ervoor dat zijn ploeg met een 0-2 voorsprong de kleedkamer op zocht.

Na de pauze moest Gieten echter toezien dat vooral Wilco Drent het op de heupen kreeg. Drent zorgde eerst voor de aansluitingstreffer en maakte even later ook de gelijkmaker. Tot slot voltooide Drent zijn officiële hattrick en bezorgde Nieuw Roden daarmee de drie punten.