GKC verloor de uitwedstrijd van Zevenhuizen, al had er meer ingezeten.

GKC heeft de uitwedstrijd tegen Zevenhuizen met 3-1 verloren. Het was niet eens zoveel minder dan de thuisploeg, maar was deze zondag domweg niet alert genoeg bij met name standaardsituaties om de nederlaag te voorkomen. De Gasselters eindigden de wedstrijd ook nog eens met tien man.

In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op, maar Zevenhuizen kwam bij de eerste mogelijkheid direct op een 1-0 voorsprong. De thuisploeg scoorde uit een corner en ook de 2-0 viel uit een standaardsituatie. Dit keer werd er gescoord uit een vrije trap. Na een half uur spelen stond het ook al 3-0,dit keer wel slordig balverlies genadeloos afgestraft. Voor rust kwam GKC nog weer terug naar 3-1 via Danny Kolp, die op maat werd bediend door Kampina. Zowel Kolp als Kampinga kregen daarna mogelijkheden om er nog 3-2 van te maken.

In de tweede helft leek de thuisploeg op 4-1 te komen, maar de treffer werd geannuleerd wegens buitenspel. Niet veel later kon GKC verder met tien man na een rode kaart voor van het Hof. Ook met tien man kregen de Gasselters nog wat mogelijkheden, maar tot scoren kwam GKC niet meer. Daardoor moest het opnieuw een nederlaag slikken, maar had er deze middag meer ingezeten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Bertjan Smit: “Valthermond kan voor een prijsje gaan”

Officieel rolt de bal weer, wordt er gezegd als het nieuwe seizoen begint met ...

SPW ruim langs laagvlieger Veelerveen

Op een door de regenval matig te bespelen veld heeft SPW een ruime overwinning ...

Borger krijgt loon naar werken tegen SVBO

Borger pakte zo vlak voor de winterstop toch nog een punt en kreeg daarmee ...