HOC wist ook MOVV te verslaan.

HOC heeft de thuiswedstrijd tegen MOVV met 5-3 gewonnen. De kampioen van de zondag 4e klasse D stond bij rust met 3-1 voor, maar zag MOVV tot 3-3 terugkomen in de tweede helft. De thuisploeg kon daarna alsnog het verschil maken en won uiteindelijk met 5-3.

Mark van Bergen opende namens HOC de score, waarna Jordi Blaauw beide ploegen op gelijke hoogte bracht. Jan Cremers en Jelle Siekman zorgden ervoor dat HOC met een 3-1 voorsprong aan de thee kon. Na rust kwam MOVV verrassend terug tot 3-3 en opnieuw was Blaauw beide malen de schutter. Van Bergen bracht HOC echter weer op een 4-3 voorsprong, waarna Gertjan Spijker in de slotfase de beslissing bracht met de 5-3.