HOC wist ook MOVV te verslaan.

HOC heeft de thuiswedstrijd tegen MOVV met 5-3 gewonnen. De kampioen van de zondag 4e klasse D stond bij rust met 3-1 voor, maar zag MOVV tot 3-3 terugkomen in de tweede helft. De thuisploeg kon daarna alsnog het verschil maken en won uiteindelijk met 5-3.

Mark van Bergen opende namens HOC de score, waarna Jordi Blaauw beide ploegen op gelijke hoogte bracht. Jan Cremers en Jelle Siekman zorgden ervoor dat HOC met een 3-1 voorsprong aan de thee kon. Na rust kwam MOVV verrassend terug tot 3-3 en opnieuw was Blaauw beide malen de schutter. Van Bergen bracht HOC echter weer op een 4-3 voorsprong, waarna Gertjan Spijker in de slotfase de beslissing bracht met de 5-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Hoofdklasse is ver weg voor Nieuw Buinen

In de strijd om een plaats in de Hoofdklasse heeft Nieuw Buinen een nipte ...

FOTO’S: Musselkanaal verslaat eeuwige rivaal

De rivaliteit tussen Musselkanaal en SC Stadskanaal gaat decennia terug. In de afgelopen seizoen ...