HOC wist ook MOVV te verslaan.

HOC heeft de thuiswedstrijd tegen MOVV met 5-3 gewonnen. De kampioen van de zondag 4e klasse D stond bij rust met 3-1 voor, maar zag MOVV tot 3-3 terugkomen in de tweede helft. De thuisploeg kon daarna alsnog het verschil maken en won uiteindelijk met 5-3.

Mark van Bergen opende namens HOC de score, waarna Jordi Blaauw beide ploegen op gelijke hoogte bracht. Jan Cremers en Jelle Siekman zorgden ervoor dat HOC met een 3-1 voorsprong aan de thee kon. Na rust kwam MOVV verrassend terug tot 3-3 en opnieuw was Blaauw beide malen de schutter. Van Bergen bracht HOC echter weer op een 4-3 voorsprong, waarna Gertjan Spijker in de slotfase de beslissing bracht met de 5-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Titan wint ruim van Bargeres

Titan is ook na vier wedstrijden nog ongeslagen en won zondag van Bargeres

Sellingen heeft promotie in eigen hand

In de eerste ontmoeting in het tweeluik met vierdeklasser SVBC heeft Sellingen een prima ...