Titan verloor van laagvlieger EHS ’85.

Titan heeft een verrassende nederlaag geleden tegen laagvlieger EHS ’85. De Emmenaren moeten nog zien de nacompetitie te ontlopen en deden met de overwinning op Titan dus goede zaken. Titan zelf bleef derde staan op de ranglijst en heeft ondanks de nederlaag nacompetitievoetbal nog altijd in het vizier.

De thuisploeg opende al na zeven minuten spelen de score via Boy Mestemaker. Lang bleef de voorsprong niet staan, want Titan kwam vrij snel op gelijke hoogte via Mark Mihalji. Op slag van rust kwam EHS opnieuw op voorsprong door Mark Linneman. In de tweede helft scoorde uiteindelijk alleen EHS nog een keer via Mestemaker en ging Titan met 3-1 onderuit. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Alteveer: geen spektakel, maar wel drie punten

Alteveer moest in de vierde speelronde thuis aantreden tegen Zuidlaarderveen. Voorzichtigheid was deze middag ...

Wever weer van grote waarde voor TEVV

Na een enerverende beginfase in het cruciale duel tussen de promovendi van vorig jaar, ...

Uitstekend kwartier helpt Musselkanaal langs CEC

Het beste half uu r van het seizoen hielp Musselkanaal langs CEC. Na nog ...