Titan verloor van laagvlieger EHS ’85.

Titan heeft een verrassende nederlaag geleden tegen laagvlieger EHS ’85. De Emmenaren moeten nog zien de nacompetitie te ontlopen en deden met de overwinning op Titan dus goede zaken. Titan zelf bleef derde staan op de ranglijst en heeft ondanks de nederlaag nacompetitievoetbal nog altijd in het vizier.

De thuisploeg opende al na zeven minuten spelen de score via Boy Mestemaker. Lang bleef de voorsprong niet staan, want Titan kwam vrij snel op gelijke hoogte via Mark Mihalji. Op slag van rust kwam EHS opnieuw op voorsprong door Mark Linneman. In de tweede helft scoorde uiteindelijk alleen EHS nog een keer via Mestemaker en ging Titan met 3-1 onderuit. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

De Treffer ’16 maatje te klein voor Wedde

De Treffer ’16 heeft haar eerste officiële wedstrijd niet in winst om kunnen zetten. ...

Buinen klimt nog niet uit het dal

Waar alles wat Buinen een warm hart toedraagt de wedstrijd tegen VIOS met veel vertrouwen ...

EEC wint kelderduel van JVV

EEC won het kelderduel van JVV in de zondag 5e klasse E met ruime ...