Geslaagde pubquiz bij FC Ter Apel ’96

FC Ter Apel ’96 organiseerde vrijdag een geslaagde pubquiz.

Foto: Een gezellige en drukbezochte pubquiz bij FC Ter Apel ’96.

Vrijdagavond j.l. hield Fc Ter Apel ‘ 96 een pubquiz, of was het meer een quiznight, want de opkomst was geweldig.

Het fenomeen pubquiz is geland in Ter Apel, de reacties waren geweldig van de aanwezigen en die waren er meer dan genoeg. 75 quizfanaten waren aanwezig. Algemene vragen, sport, over vroeger uit de tijd van vv. STA, uit de middeleeuwen en nog veel meer kwamen voorbij. Na de pubquiz was iedereen enthousiast en gaven de meesten aan dat dit een jaarlijkse traditie zou moeten worden.

Pittige vragen

Quizmaster Joep Groenewolt had 75 vragen waar menigeen zich op stuk kon bijten. Tijdens de prijsuitreiking, wendde voorzitter Jan Stutvoet zich tot de aanwezigen. Hij maakte van de gelegenheid gebruik en deed oproep aan vrijwilligers, van het fluiten van wedstrijden tot deelname in de sponsorcommissie.

De uiteindelijke winnaars, de technische commissie, deze zware delegatie wist de meeste goede antwoorden te geven. Een cadeaubon van een plaatselijke slijter viel hen ten dele. De FC kan terugkijken op een geweldige en geslaagde activiteit, zelfs buurtgenoot v.v. Titan was met een delegatie aanwezig. Op naar de volgende pubquiz, 2020, de organisatoren hebben zich reeds al gemeld.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Succesvolle Huizingh verlengt contract

Harris Huizingh heeft zijn contract bij Valthermond met twee jaar verlengd. De oud- prof ...

SJS richt de blik op de toekomst

Vandaag (donderdag 8 juni) lijkt een mooie dag te gaan worden voor SJS. De ...

Voorbeschouwing 17 & 18 mei

Voor de Kanaalstreek clubs die in de herkansing mogen/moeten begint komend weekend de nacompetitie. ...