Buinen wint in waar spektakelstuk van De Treffer ’16

De Treffer ’16 en Buinen maakten er een mooi doelpuntenfestijn van.

Buinen heeft in een waar doelpuntenfestijn gezegevierd tegen De Treffer ’16.  Na een ruststand van 0-2 in het voordeel van Buinen, werd het uiteindelijk 4-7 voor de bezoekende ploeg. De doelpunten vielen in de tweede helft als rijpe appelen, waarbij de thuisploeg de wedstrijd ook nog met tien man eindigde.

Voor beide elftallen stond er niet veel meer op het spel en dat kwam in ieder geval ten goede aan de toeschouwers die een vermakelijke wedstrijd zagen met veel doelpunten. Voor De Treffer was het eveneens de laatste wedstrijd van het seizoen en de thuisploeg keen na een ruim half uur spelen tegen een 0-2 achterstand aan. Voor Buinen hadden Marc Haandrikman en Mart Hoving gescoord.

Na de pauze leek Buinen helemaal in een zetel te zitten toen het 0-3 werd door Marc Haandrikman. De Treffer kwam echter terug in de wedstrijd door goals van Benjamin Mazeau en Jonnie Windt. De thuisploeg moest daarna meer risico nemen in de slotfase en dat resulteerde in een kort tijdsbestek van enkele minuten in drie doelpunten van Buinen. Thorsten Leeuw, Mark Sikkema en Remco Wolters brachten de stand naar 2-6 in het voordeel van Buinen. De gasten kregen daarna wel de 3-6 om de oren door een goal van Marco Windt. Enkele minuten later kreeg Gerco de Vries zijn tweede gele kaart, waardoor De Treffer met tien man verder moest. Het tiental scoorde echter nog wel een keer via opnieuw Marco Windt. Het slotakkoord was echter voor Remco Wolters, die de eindstand op 4-7 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys speelt gelijk tegen WVV

Onstwedder Boys speelde gelijk tegen WVV en dat bleek niet voldoende om door te ...

Pekelder Boys bindt ook SVBC aan de zegekar

Pekelder Boys lijkt op weg naar nacompetitievoetbal, ook van SVBC werd gewonnen.

Valthermond verliest derby op inzet van Musselkanaal

De wedstrijd tussen Valthermond en Musselkanaal op sportpark “de Meent” was niet alleen een ...