Onstwedder Boys laat koploper CSVC ontsnappen

Onstwedder Boys snoepte koploper CSVC bijna dure punten af, maar de slotminuut van de wedstrijd besloot anders.

Onstwedder Boys heeft de wedstrijd tegen koploper CSVC in de slotminuut van het duel verloren. Het leek op 1-1 af te stevenen, ware het niet dat CSVC-spits Dylan Huizing zijn ploeg in de ‘dying seconds’ na de overwinning schoot.

In de eerste helft had CSVC het betere van het spel en kreeg het ook de eerste kansen op de 0-1. De openingstreffer viel echter aan de kant van de thuisploeg, die na een half uur spelen op voorsprong kwamen. Sem Nieuwenhuis schoot van een meter of twintig raak. Lang duurde de voorsprong niet, want de gasten kwamen voor rust nog op 1-1 via Huizing.

Tumultueuze slotfase

CSVC, dat baat had bij een overwinning begon in de tweede helft verder door te drukken. Kansen kwamen er dan ook, maar de gasten oogden gehaast en waren niet nauwkeurig in de afronding. De Boys zelf werden nauwelijks meer gevaarlijk, maar leken de koploper wel de voet dwars te zetten. Er volgde een hectische slotfase waarin Arbiter Strampel een dubieuze rol speelde. Zo stuurde Strampel Abel Jan Huiges wegens twee ‘praatkaarten’ van het veld en werd ook assistent-scheidsrechter Peter de Jong weggestuurd. Die was verbolgen over het feit dat de arbiter hem volledig negeerde. Een tumultueuze slotfase, die voor CSVC uiteindelijk nog goed uitpakte. Wesley Schutten vond Huizing in de allerlaatste minuut en de spits omspeelde doelman Koudstaal en scoorde. Uitzinnige vreugde aan de kant van CSVC, dat volgende week thuis de titel kan binnen halen. Voor Onstwedder Boys een sneu verlies, dat na volgende week kan beginnen aan de nacompetitie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Goede reeks Gasselternijveen ten einde tegen Schoonebeek

Gasselternijveen weet weer wat verliezen is. De Nieveensters waren met een sterke opmars bezig ...

Musselkanaal pakt koppositie terug in 3C

Musselkanaal heroverde de koppositie dankzij een 1-3 overwinning op Weerdinge en een nederlaag van ...

Titan wint ook van Actief

Titan heeft uitstekende zaken gedaan met de overwinning op Actief en steeg naar de ...