Sellingen wint periodetitel na overwinning op Bareveld

Sellingen verzekerde zich van nacompetitie, Bareveld is nog altijd niet veilig.

Sellingen heeft zich verzekerd van het spelen van nacompetitie. Dankzij een 5-1 overwinning op Bareveld verzilverde het de derde periode en mag het gaan spelen voor promotie naar de 3e klasse. Voor Bareveld wacht nog een spannende slotdag, want de Barevelders kunnen nog altijd rechtstreeks degraderen.

Sellingen verkeerde de laatste weken in een uitstekende vorm en dus was de verwachting dat ook Bareveld wel ten prooi moest vallen aan de dadendrang van de Sellingers. De gasten dachten er anders over en kenden een bliksemstart met de snelle 0-1 van Jasper Kluin. Erg lang duurde die voorsprong niet, want de thuisploeg scoorde snel de gelijkmaker via Corne Prins. Niet veel later was het ook al 2-1 door Rik Bos.

Sellingen breidde die voorsprong voor rust nog verder uit naar 4-1. Een loepzuivere hattrick voor Rik Bos, die zowel de 3-1 als 4-1 voor zijn rekening nam. Na de pauze viel er minder te beleven en scoorde Sellingen in de slotfase nog een keer via Daan Koolhof. Sellingen legde zo beslag op de derde periode en de tweede plaats, terwijl Bareveld voorlaatste staat en nog altijd moet vrezen voor degradatie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SC Stadskanaal incasseert half dozijn

SC Stadskanaal heeft in de thuiswedstrijd tegen Dalen een gevoelige nederlaag geleden. De mannen ...

SC Stadskanaal verzuimd Muntendam genadeklap te geven

In de strijd om promotie naar de tweede klasse heeft Stadskanaal uitstekende zaken gedaan. ...

Gieterveen overklast Pekelder Boys in Kanaalstreekderby

Gieterveen was een maatje te groot in de Kanaalstreekderby tegen Pekelder Boys.