Alteveer wint van Roswinkel en kan vizier richten op de nacompetitie

Alteveer won de laatste wedstrijd van de competitie en gaat nu de nacompetitie in.

Alteveer heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen met 2-3 gewonnen van Roswinkel. In een gezapige wedstrijd leidde Alteveer bij rust met 1-2. Roswinkel kwam in de tweede helft nog op gelijke hoogte, maar vlak voor tijd schoot Alteveer toch nog de winnende goal binnen: 2-3.

Voor Alteveer stond er in de laatste wedstrijd tegen Roswinkel niets meer op het spel. De Alteveerders hadden zich al geplaatst voor de nacompetitie. Alteveer boog in de eerste helft een 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. Bryan Schenkel zorgde voor de gelijkmaker en vlak voor rust zette Bart Nieland Alteveer op een 1-2 voorsprong.

Na rust had Alteveer de kansen om de wedstrijd te beslissen, maar het trof tot tweemaal toe de lat. De thuisploeg bleef daardoor in leven en scoorde tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Desondanks nam Alteveer alsnog de volle buit mee. Can Altunay scoorde vlak voor tijd de winnende, waardoor Alteveer de competitie met een overwinning afsloot. Alteveer begint de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen DVC ’59.