Gasselternijveen verliest van MOVV in doelpuntenfestival

Gasselternijveen sloot het seizoen af met een doelpuntrijke nederlaag.

Gasselternijveen heeft in een waar doelpuntenfestijn verloren van MOVV. Met name Jordi Blaauw bleek een plaaggeest voor de thuisploeg. In de laatste wedstrijd van het seizoen hielp Blauw zijn ploeg met vier treffers aan een 3-6 overwinning tegen Gasselternijveen.

Voor beide elftallen stond er niks meer op het spel en dus werd het een open wedstrijd met vooral veel doelpunten. Al snel opende Nick Wiegman de score namens de bezoekers, waarna de thuisploeg langszij kwam via Artor Polloshka. Heel lang bleef de gelijke stand niet staan, want Blaauw scoorde zijn eerste van de middag. Aaron Sportel maakte er daarna 1-3 van, maar Wessel Koomans zorgde ervoor dat Nieveen met een overbrugbare achterstand ging rusten: 2-3.

Die achterstand werd na de rust teniet gedaan door Rick Hatzmann, die de 3-3 voor zijn rekening nam. Daarna was het echter de beurt aan Blaauw. De spits van MOVV scoorde een echte hattrick in de tweede helft en zorgde daarmee voor de 3-6 overwinning. Gasselternijveen sloot zo als promovendus het seizoen af op een keurige zesde plaats op de ranglijst in de zondag vierde klasse D.