Onstwedder Boys wint laatste competitiewedstrijd van degraderend MSC

Onstwedder Boys heeft het seizoen afgesloten met een overwinning en begint volgende week aan de nacompetitie.

Onstwedder Boys heeft de competitie afgesloten met een 1-3 overwinning bij MSC. Door de zege sloot Onstwedder Boys het seizoen af als nummer drie van de ranglijst in de zaterdag 4e klasse E. MSC uit Meppel degradeerde door de nederlaag naar de 5e klasse.

In Meppel kwam Onstwedder Boys voor rust al op een 0-2 voorsprong door treffers van Harm Visser en Gerko Scheper. MSC kwam in de tweede helft terug tot 1-2 via Wesley Spier, waarna de eindstand uiteindelijk op 1-3 werd bepaald door Gerwin de Wijk.

Onstwedder Boys had al beslag gelegd op de tweede periode en verzekerde zich daardoor al van nacompetitievoetbal. Zaterdag wacht de eerste horde op weg naar de derde klasse. Onstwedde speelt dan een uitwedstrijd tegen huidig 3e klasse SVN ’69 uit Nijeveen.