Sellingen wint in doelpuntrijk duel van Smilde ’94

Sellingen won de laatste wedstrijd van het seizoen en gaat nacompetitie spelen voor promotie naar de 3e klasse.

Sellingen heeft ook de laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen. In een doelpuntrijk duel won het met 4-5 van Smilde ’94, dat nog streed om een nacompetitieticket. Doordat Sellingen haar sportieve plicht vervulde ging dat ticket uiteindelijk naar Westerwolde, dat van Bareveld won.

De toeschouwers konden genieten van een open duel, waar de doelpunten als rijpe appelen vielen. Het was Sellingen dat een goede start van de wedstrijd kende en kort achter elkaar scoorde in het begin van de wedstrijd. Eerst was het Bjorn de Roo die scoorde, gevolgd door Ian de Vrieze. Smilde kwam voor de rust nog terug tot 1-2 en dus bleef de nodige spanning aanwezig in de wedstrijd.

De thuisploeg kwam in de tweede helft langszij via Stefan Klok. Sellingen kwam echter weer opnieuw op voorsprong door de tweede goal van de Vrieze. Toen Rik Bos er 2-4 van maakte leek het duel wel gespeeld. Thom de Vries maakte het met zijn tweede van de middag echter nog weer spannend. In de slotminuten scoorde beide teams nog een keer, waardoor de eindstand op 4-5 uit kwam. Roy Jongsma scoorde namens Smilde, Rik Bos namens Sellingen. Sellingen eindigde als tweede in de zondag 4e klasse D en gaat aan de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse beginnen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys zet ook HS ’88 opzij

De seizoensstart van Onstwedder Boys verloopt tot nu toe zeer voorspoedig. Nadat vorige week ...

Valthermond en Beilen vervelen

Wedstrijden die nergens meer om gaan. Je hoopt vooraf dat iedereen lekker vrijuit gaat ...

Pekelder Boys overtuigend naar volgende ronde nacompetitie

Pekelder Boys kende weinig moeite met Meeden en plaatste zich voor de volgende ronde ...