Valthermond sluit seizoen af met nederlaag tegen kampioen Dalfsen

Valthermond sloot het teleurstellende seizoen af met een nederlaag.

De seizoensafsluiting van Valthermond was er een die paste in het patroon van het hele seizoen. Opnieuw wisten de Mondkers een duel tegen de topclubs niet om te zetten in winst. Waar in de afgelopen weken steeds een 2-0 voorsprong werd verspeeld was kampioen Dalfsen met een 2-0 zege te sterk.

De eerste kans was wel voor de thuisploeg. Demy te Velde zette voor, maar Rick Schlimback en Jens Bulle slaagden er niet in om de bal binnen te werken. Niet lang hierna kwam Dalfsen op voorsprong. Stefan Jansen of Lorkheers was bij een corner de meest attente van allemaal. Een stand die tot de pauze bleef staan ondanks wat kansjes aan beide zijden.

Na de pauze kabbelde de wedstrijd zich naar het einde. Jeroen Kamphuis verdubbelde de score, maar eigenlijk niemand die daar echt wakker van lag. Een wedstrijd die nergens meer om gaat is voor niemand leuk, zo bleek maar weer eens.

Vooruitzichten

Het seizoen 18-19 levert Valthermond dus uiteindelijk een teleurstellende zevende positie op. Zoals reeds gezegd wist men niet een wedstrijd tegen de top zes te winnen en dan is een zevende plaats een logisch gevolg. Of de vooruitzichten voor het nieuwe seizoen beter zijn is nog maar afwachten. De toch al smalle selectie kalft met het stoppen van Lars Baas en Luuk Kenter die terug gaat naar Borger verder af, nadat in een eerder stadium Maikel Platje al afviel. Talentvolle jongeren dienen zich aan, maar of die allemaal direct klaar zijn voor het grote werk is altijd afwachten. Nu eerst de zomerstop maar in.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Muntendam krijgt oorwassing van HS ’88: 12-0!

Muntendam was zaterdag totaal niet opgewassen tegen HS '88, dat een dozijn treffers volschoot ...

Onstwedder Boys wint ruim van SVBO

Onstwedder Boys kende een makkelijke middag tegen SVBO en won met ruime cijfers.

Borger schiet er tien in tegen SETA

Borger kende geen moeite met SETA en liet dubbele cijfers noteren en is door ...