GKC vindt in Attractiepark Drouwenerzand nieuwe hoofdsponsor

GKC heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor het seizoen 2019/2020.

Op de foto toont de heer van der Linde het nieuwe tenue waarin vanaf het seizoen 2019/2020 het 1e elftal van GKC ten strijde zal gaan. Links en rechts vergezeld door de voorzitter van de sponsorcommissie van GKC, Roy de Vrieze en de bestuursvoorzitter van GKC, Rein van Boven.

GKC uit Gasselte is zeer trots dat zij kunnen melden dat ATTRACTIEPARK DROUWENERZAND vanaf het nieuwe voetbalseizoen, de nieuwe hoofdsponsor wordt van het 1e elftal.

GKC heeft een zeer fijn en prettig gesprek gehad met de heer Bert van der Linde, eigenaar van Attractiepark Drouwenerzand. De heer van der Linde liet weten dat hij erg begaan is met het dorp Gasselte en haar voetbalclub. Dit is gebleken uit het voorstel en het contract wat hij heeft ondertekend. Een enorme opsteker voor vv GKC, dat erg blij is met de overeenkomst.

GKC wil namens de sponsorcommissie, maar uiteraard vanuit al haar leden en vrijwilligers , Eetcafe Alinghoek uit Drouwen en Woortman Zonne-Energie uit Gieten hartelijk danken voor de afgelopen jaren als hoofdsponsor. GKC is dan ook zeer content dat deze bedrijven betrokken blijven bij GKC en de senioren blijven sponsoren

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Uitslagen zondag 7 augustus

Uitslagen zondag 7 augustus Nieuw Buinen – HFC ‘15 10-0 Valthermond – Muntendam 0-0 Noordster ...

Najaarsreeks Boy Nijgh Voetbalschool succesvol afgerond

De Boy Nijgh Voetbalschool, die in samenwerking met SC Stadskanaal is opgezet, blijft een enorm succes. ...

Nieuwe assistent-trainer voor Nieuw Buinen

Het bestuur van Nieuw Buinen heeft in Jochen van Sleen een nieuwe assistent-trainer gevonden. ...